tiistai 3. helmikuuta 2009

Twitter on kuin nyrkki paparazzia päähän

Twitter on julkisuuden henkilöille uudenlainen työväline kommunikoida salamannopeasti omia ajatuksiaan. Mitä jos paprazzien törkytarinat eivät enää kiinnosta, koska julkkikset voivat ohittaa heidät? Twitterin ovat keksineet mm. Britney Spears, Demi Moore, Elijah Wood, MC Hammer ja Ashton Kutcher.

Twitter mahdollistaa tehokkaan suoran viestinnän julkkisten ja fanien välillä. Julkkis voi saada suoraan kommunikoitua faneille oman kantansa ja fanit pitävät huolen siitä, että roskajutut jäävät omaan arvoonsa.

Fanit pääsevät seuraamaan aitiopaikalta julkimoiden elämää ja kokemaan heidät aivan uudella tavalla. Enää filmitähti ei ole vain kaukainen idoli, joka koetaan ainoastaan elokuvakankaalla vaan hänet voidaan kokea oikeaksi ihmiseksi ja ennen kaikkea kaveriksi. Uusimmat julkimot Twitterissä ovat Demi Moore ja Ashton Kutcher, jotka tweettaavat ahkerasti ja jopa julkaisevat kuvia omasta elämästään.

Paparazzille potut pottuina ja fanit juorupoliiseina
Paparazzi kyttäili kameransa kanssa Demin ja Ashtonin pihalla. Demi asteli ulos ja napsasikin kuvan paparazzista (kuva alla keskellä). Hän linkitti kuvan Twitteriin niin että tuhannet fanit löysivät kuvan nopeasti. Kuvan koristukseksi Demi kirjoitti tekstin "Hey paparazzi say hello to your mother for me!".

Share photos on twitter with TwitpicHey paparazzi say hello to your mother for me! on TwitPicShare photos on twitter with Twitpic

Julkkikset saavat heti oikaistua juorut ja kerrottua omat näkemyksensä asioista. Esimerkiksi Ashton Kutcher kuittaili Twitterissä naapurilleen huumorimielessä "I'm gonna kill my neighbor!" koska heräsi aikaisin aamulla tämän talonrakennuspuuhiin. Kommentin jälkeen hän myös videobloggasi tästä. Tarina sai uudenlaiset mittasuhteet kun keltainen lehdistö alkoi revitellä jutulla. Kaikki Ashtonia seuraavat twitteristit (noin 26 000 henkilöä) kuitenkin tiesivät, että kyseessä oli ainoastaan vitsi ja riensivät näyttelijän tueksi ja sammuttivat pahimmat juorupalot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti